توانا
خانه / بادام زمینی و فندوق / خرید بادام زمینی و فندق تازه از نمايندگي با تخفیف ویژه

خرید بادام زمینی و فندق تازه از نمايندگي با تخفیف ویژه

بادام زمینی و فندق به لطف طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری، یک غذای پر طرفدار در رژیم غذایی انسان ها محسوب می شود و جزو سالم ترین و مقوی ترین میان وعده ها می باشند. همچنین بادام زمینی و فندق با دارا بودن خواص چشمگیری در سلامتی انسان، یکی از مهمترین مکمل ها به شمار می روند، زیرا سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبرها و اسیدهای چرب اشباع نشده و پروتئین ها هستند. در این بخش با حرید بادام زمینی و فندق از نمايندگي همراه شما خواهیم بود.

خرید بادام زمینی و فندق تازه از نمايندگي با تخفیف ویژه

نکات مهم برای انتخاب فندق تازه و ترد

نکات مهم برای انتخاب فندق تازه و ترداسناد چینی باستان با قدمت ۵۰۰۰ سال پیش، از فندق به عنوان یک غذای مقدس که مستقیماً از بهشت ​​به ما معرفی می شود، اشاره دارد. در همین حال یونانیان و رومیان باستان از خواص دارویی خود، از فندق تشکر می کردند. اعتقاد بر این است که فندق در آسیا و خاورمیانه سرچشمه گرفته شده است. که یکی از قدیمی ترین محصولات غذایی کشاورزی به شمار می رود، و پروتئین لازم و مواد غذایی باکیفیت را از هزاران سال تا امروز به انسان ارائه می دهند.

چگونه فندق را ذخیره کنیم؟

فندق تازه قابل فساد و لطافت است. فندق های پوسته کنده شده، به طور عمده، باید هر چه سریعتر مصرف شوند و در دمای اتاق و به دور از گرما و رطوبت نگهداری شوند. فندق های پوسته دار تا پنج ماه در یخچال یا فریزر نگهداری می شوند.
 فندق های بدون چربی ممکن است بیش از فندق های بو داده شده تا حداقل یک سال در کیسه های بسته بندی شده در فریزر ذخیره می شوند (برخی منابع می گویند دو سال)، اما همچنین می توانید آنها را به مدت شش ماه در ظروف بسته شده در یخچال نگهداری کنید.
به هر روشی که انتخاب می کنید، اطمینان حاصل کنید که فندق قبل از استفاده در ظرف محفظه بسته شده یا کیسه به دمای اتاق برسد، و بعد از رسیدن به دمای مطلوب استفاده نمایید.
فندق معمولاً در صنایع غذایی به ویژه در شکلات و شیرینی استفاده می شود. تولید آن در سراسر جهان ۶۰۰۰۰۰ تن فندق در سال تخمین زده می شود.
روغن فندق در ترکیه و مناطق دیگر دنیا نیز به طور فزاینده ای رایج می باشد ، و از جمله کاربردهای آن برای پخت و پز، سرخ کردن های عمیق، سس سالاد و مواد معطر کننده طعم دهنده استفاده می شود.
از پوسته سخت فندق در حال حاضر برای سوزاندن به عنوان منبع گرما، و همچنین به عنوان ماده اولیه در صنعت رنگ استفاده می شود. علاوه بر این، از برگ های سبز فندق گاهی اوقات به عنوان کود آلی برای درختان فندق و سایر محصولات هنگام کمپوست استفاده می شود. همچنین از برگ های فندق در طب عامیانه، برای درمان هموروئيد، واریس ، فلبیت و ورم اندام تحتانی نیز استفاده می شود، به دلیل خاصیت قابضی که در این برگ نهفته شده است.

مغز بادام زمینی خام سرشار از ریز مغذّی ها برای بدن

تاریخچه بادام زمینی به دوران باستانی (اینکای پرو) باز می گردد. آنها اولین کسانی بودند که بادام زمینی های وحشی را پرورش داده و به عنوان بخشی از مراسم مذهبی خود آنها را به خدای آفتاب عرضه می دادند. آنها قبلاً بادام زمینی را اونیک می نامیدند. تاریخ معاصر محبوبیت بادام زمینی با جنگ داخلی دهه ۱۸۶۰ در آمریکا می داند. جورج واشنگتن کارور که به عنوان “پدر صنعت بادام زمینی” شناخته می شود، بیش از سیصد محصول حاصل از بادام زمینی را تولید کرده است.

این مقاله همه چیزهایی را که باید در مورد بادام زمینی بدانید به شما می گوید.
بادام زمینی یک ماده غذایی متراکم انرژی است و حاوی مقدار قابل توجهی چربی ، پروتئین ، کربوهیدرات ، ویتامین های محلول در چربی و محلول در آب، مواد معدنی و فیتوشیمیایی است. لیپیدها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها نه تنها انرژی لازم را فراهم می کنند ، بلکه مواد مغذی اساسی را نیز برای عملکردهای طبیعی بدن مانند چربی بدن و ساخت عضلات را فراهم می کنند. ویتامین ها برای عملکرد طبیعی سلول، رشد، توسعه، جلوگیری از بیماری ها مورد نیاز هستند و به عنوان کوآنزیم ها در طول تولید انرژی عمل می کنند.
 به دلیل دارا بودن مواد مغذی زیاد بادام زمینی، از آنها برای مقابله با سوء تغذیه در بیشتر کشورهای در حال توسعه استفاده شده است.
بادام زمینی دارای چربی بسیار غنی می باشد و بیشتر از اسیدهای چرب یکسان و غیر اشباع نشده تشکیل شده است. روغن بادام زمینی اغلب برای تهیه روغن بادام زمینی مورد استفاده قرار می گیرد. سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین است.
 این کالاها در غذاهای متنوعی مانند دسر، کیک، شیرینی پزی،میان وعده و سس استفاده می شود.
 بادام زمینی در محصولات متنوعی مانند بادام زمینی بو داده، کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی، رب بادام زمینی، سس بادام زمینی، آرد بادام زمینی، شیر بادام زمینی، نوشیدنی بادام زمینی، میان وعده های بادام زمینی مصرف می شود.
 مطالعات اپیدمیولوژیک ، مصرف آجیل را با کاهش بروز بیماریهای قلبی عروقی قلب و سنگهای کیسه صفرا در هر دو جنس و دیابت در زنان مرتبط کرده است. شواهد محدود همچنین حاکی از اثرات مفیدی بر فشار خون، و سرطان دارد.

کیفیت بالای بادام زمینی به دلیل داشتن طعم خوشمزه

کیفیت بالای بادام زمینی به دلیل داشتن طعم خوشمزه

بادام زمینی یک حبوبات(متعلق به همان خانواده سویا ، نخود فرنگی و عدس) است نه یک میوه درختی. طعم و کیفیت بالای بادام زمینی تا حد زیادی به میزان بلوغ در زمان رشد بستگی دارد. طعم بادام زمینی بسته به نحوه پردازش تغییر می کند. به عنوان مثال ، اگر تا به حال بادام زمینی بو داده شده خورده اید، توجه داشته باشید که آنها عطر و طعمی شیرین مانند طعم خامه یا شکلات دارند.
این که آیا بادام زمینی خود را به عنوان میان وعده میل کنید یا در یک دستور العمل دقیق تر استفاده کنید، کاملاً مربوط به سلیقه شما می باشد.
پوسته بادام زمینی ها برداشته می شود ، و سپس برای بهبود عطر و طعم و بافت آنها بو داده و خشک می شوند. جدای از آن، هیچ پردازش شیمیایی درگیر این فرایند نمی باشد و این یک مزیت مهم در خصوص فراوری بادام زمینی است.
سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین است. این کالاها در غذاهای متنوعی مانند دسر، کیک،شیرینی پزی، و میان وعده و سس استفاده می شود.
همه از این امر آگاه هستند که بادام زمینی نه تنها خوشمزه است، بلکه از نظر غذایی با کیفیت نیز هست. بادام زمینی ، از نظر فیبر،منبع پروتئین، قند کم و چربیهای اشباع نسبتاً کم بسیار رژیم غذایی مناسبی محسوب می شود.

بادام زمینی در هوای گرم آسیا، آفریقا، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی پرورش می یابد. هند و چین بیش از نیمی از تولید جهان را به خود اختصاص داده است. در این بخش با بهترین گونه های بادام زمینی در چهار نوع اصلی بادام زمینی که در ایالات متحده رشد می کنند آشنا خواهیم شد:

بادام زمینی دونده ، بادام زمینی ویرجینیا ، بادام زمینی اسپانیایی و بادام زمینی والنسیا. 

بادام زمینی دونده

دارای طعم مطبوع ، ویژگی های عالی کباب شده و بازده بالایی است. این بادام زمینی متوسط ​​یک گزینه ایده آل برای استفاده در کره بادام زمینی است. بادام زمینی دونده به دلیل نیاز به آب و هوای گرم و خاک ماسه ای و خوش آب و هوا پرورش می یابد.

بادام زمینی اسپانیایی

بادام زمینی اسپانیایی بیشتر در آب نبات های بادام زمینی، میان وعده های بادام زمینی و کره بادام زمینی استفاده می شود. این بادام زمینی به راحتی توسط هسته های کوچکتر و پوست قهوه ای مایل به قرمز آن مشخص می شود. همچنین از روغن بسیار بالایی برخوردار است و این باعث می شود آن را به یک انتخاب عالی برای استخراج روغن تبدیل کند. بادام زمینی اسپانیایی بیشتر در تگزاس و اوکلاهما رشد می کند.

بادام زمینی والنسیا

بادام زمینی والنسیا بادام زمینی شیرین و دارای پوست قرمز روشن است. این بادام زمینی معمولاً حاوی سه یا چند هسته در یک پوسته طولانی تر است. بادام زمینی های والنسیا اکثراً بو داده شده و در پوسته یا جوشانده شده فروخته می شوند. در حالی که در ایالات متحده کمتر رشد می کند، منطقه اصلی تولید آن در غرب تگزاس و نیومکزیکو است.

بادام زمینی ویرجینیا

بادام زمینی ویرجینیا که غالباً آن را “آجیل کوکتل” می نامند، مغزهای بزرگ تری را دارا می باشد. اندازه آن برای پردازش خصوصاً برای نمک زدن، قنادی ها و کباب شدن درون پوسته بسیار عالی است. بادام زمینی ویرجینیا در درجه اول در تگزاس ، جنوب شرقی ویرجینیا و شمال شرقی کارولینای شمالی رشد می کند.

مصرف بادام زمینی و کمک به کاهش خستگی روزانه

کربوهیدرات بسیار کم و سرشار از پروتئین، چربی و فیبر، و دارای قند بسیار کم از ویژگی های بادام زمینی می باشد. که باعث می شود برای افراد مبتلا به دیابت مناسب باشد و منبع بسیار عالی از ویتامین ها و مواد معدنی باشد.
بادام زمینی از نظر آمینو اسید غنی است، همچنین دوپامین و نوراپی نفرین موجود در آن انتقال دهنده های عصبی هستند که باعث هوشیاری و افزایش تمرکز می شوند. همچنین برخی از مطالعات نشان می دهد که مبتلایان به سندرم خستگی مزمن، میزان تیروزین کم دارند و مصرف بادام زمینی و کاهش خستگی در آنها مشاهده شده است. پروتئین و چربی های سالم موجود در بادام زمینی سطح قند خون را ثابت نگه می دارد و بادام زمینی نیز از نظر منیزیم و ویتامین های B تقویت کننده انرژی بسیار زیادی است.

بهترین نوع فندق خام بسته بندی شده کدام است؟

بهترین نوع فندق خام بسته بندی شده کدام است؟فندق به طور معمول به عنوان یک آجیل (خام یا کباب شده) مصرف می شوند، یا به عنوان ماده ای در انواع غذاها بخصوص در محصولات نانوایی، میان وعده ها، شکلات، غلات، لبنیات، سالاد، حبوبات، سس، بستنی و… مورد استفاده قرار می گیرند. و یا به صورت خام (با پوست آن) یا بو داده (بدون پوست آن) مصرف شود.
در این خصوص سعی داشته ایم تا با تهیه بهترین نوع فندق و استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات در خصوص جداسازی و بسته بندی فندق تازه و ترد فندق های مرغوب بسته بندی شده را به صورت عمده در اختیار خریداران عزیز قرار دهیم.

بادام زمینی و فندق تازه چه ویژگی هایی دارند؟

مطالعات نشان می دهد که مصرف حدود ۳۰ گرم (تعداد انگشت شماری) آجیل در روز ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی را حدود ۲۰ درصد کاهش دهد. فندق و بادام زمینی سرشار از مواد مغذی هستند و از مقدار زیادی پروتئین، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی برخوردار هستند. فندق و بادام زمینی خام با جدا کردن پوسته های سخت خود حاصل می شود. تحقیقات به دست آمده نشان می دهد که بادام زمینی و فندق حتی ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد و با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط هستند.
گرچه مکمل های معدنی کاملاً پایداری هستند، اما ویتامین های موجود در این مغزیجات به تدریج می توانند قدرت خود را با گذشت زمان از دست بدهند. عواملی که باعث این امر می شوند رطوبت ، دما و نور هستند. مواد غذایی که حاوی مواد مغذی محلول در چربی هستند، سریعتر تجزیه می شوند. بهترین راه برای نگهداری محصولات در یک ظرف محکم و بسته در مکانی خنک و تاریک است.
بادام زمینی و فندق را در جای خشک و خنک مانند یخچال نگهداری کنید. بادام زمینی و فندق خام پوست کنده شده را تا یک سال در یخچال می توانید نگهداری کنید.
البته خطرات سلامتی خاصی در ارتباط با غذاهای فاسد شده وجود دارد، بنابراین همیشه به یاد داشته باشید قبل از اتمام ماندگاری آنها، از ایمنی مواد غذایی اطمینان حاصل فرمایید.

بهترین راه تشخیص بادام زمینی تازه از کهنه

بهترین راه تشخیص بادام زمینی تازه از کهنهبویایی شما معمولاً مطمئن ترین وسیله برای تشخیص این که آیا بادام زمینی شما خراب شده است یا خیر می باشد. بادام زمینی های خراب بوی تند و ناخوشایندی دارند و بهترین راه برای تشخیص نا سالم بودن بادام زمینی است.
پوسته های بادام زمینی ظاهر بیرونی قهوه ای محکم دارند. هیچ گونه تغییر رنگ سبز، خاکستری یا سفید نباید وجود داشته باشد. بادام زمینی های پوسته دار، پوستی پاپیونی دارند که هسته آن را پوشانده است. هسته باید محکم و یک دست باشد. اگر پوست بادام زمینی های خریداری شده سیاه شده باشند از استفاده آن اجتناب کنید.
بادام زمینی های ریز طعم ترش و تلخ می دهند. بادام زمینی تازه دارای طعمی خامه ای و مغزدار خواهد بود. در صورت طعم ترش یا فاسد شده، از مصرف آن خودداری فرمایید.
ویتامین ها ترکیبات موثری هستند که نقش مهمی در واکنش های شیمیایی تشکیل دهنده متابولیسم بدن ما انسان ها دارند و تنها در صورت سالم و تازه بودن امکان دریافت مواد مغذی و لازم برای فعالیت های روزانه و تامین سلامت برای ادامه حیات انسان فراهم خواهد شد در غیر این صورت نه تنها برای سلامتی مفید نبوده بلکه خطر آفرین خواهد بود.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

لیست قیمت روز بادام زمینی و فندق درجه یک در ایران

لیست قیمت روز بادام زمینی و فندق در ایران را از چه نهاد هایی می توان استعلام گرفت؟آیا قیمت انواع مغز درجه یک با درجه های دو و سه تفاوت زیادی دارد؟چرا همواره به

پاسخی بگذارید