فروش فندق با کیفیت بالا در بازار خشکبار همیشه پرطرفدار بوده است. میوه فندق زمانی که برسد از پوسته بیرون میافتد. هسته بذر
فندق خوراکی است و میتوان آن را به صورت خام یا پخته مصرف نمود. بذر میوه پوستی
بسیار نازک و به رنگ قهوهای تیره دارد که پیش از مصرف یا پختوپز، آن را جدا میکنند. فندق
در سطح تجاری بیشتر در ترکیه، ایتالیا، یونان، گرجستان، در جنوب ایالت اسپانیایی
کاتالونیا، در شهرستان کنت انگلستان و همچنین در ایالت واشینگتن و اورگن ایالات
متحده و در ایران در مناطق الموت قزوین و اشکورات رودسر گیلان (پرندان، مایستان،
کُجید، شَوَک. دیماجانکش و…)، شهسوار و رامسر در مازندران تولید میشود. ترکیه با
تولید تقریباً ۷۵٪ از فندق جهان، بزرگترین تولیدکننده این میوه در بین کشورهای جهان میباشد.
اشکورات رحیم آباد رودسر نیز بزرگ ترین تولید کننده فندق و به عنوان پایتخت فندق ایران
شناخته میشود.از
فندق در صنعت شیرینیسازی برای ساخت پرالین مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین با
ترکیب آن با شکلات میتوان شکلات ترافل و همچنین محصولاتی همچون نوتلا و فرانجلیکو
تولید نمود. روغن فندق نیز که از فندق بدست میآید، بسیار خوشطعم است و در پختوپز
مورد استفاده قرار میگیرد.
مرکز فروش فندق با کیفیت بالا
شهرستان رودبار و به صورت متمرکز تر اشکورات تولید کننده مرکزی انواع مختلفی از فندق می باشد، در استان قزوین علاوه ی مناطق یاد شده و در منطقه ای به نام الموت تولید فندق صورت می گیرد، که با فروش فندق تازه، نیاز این محصول را تامین می کند.
فندق ها در انواع مختلفی همچون خام بو داده و یا به صورت پودر شده وجود دارند که هر کدام کاربرد های وسیعی دارند و به صورتی به کار برده میشوند و برخی از ویژگی های فندق ها چندان به درد نمیخورند کاربرد های زیاد فندق به دلیل ترکیبات مهم ان است
مرغوب ترین مغز فندق در بازار
فندقها
ممکن است تا ۳ بار در طول فصل برداشت جمعآوری شوند و این بستگی به کمیت فندقها و
افتادن آنها نسبت به اقلیم دارد. برداشتکننده یک ماشین با دور پائین است که توسط
یک تراکتور کشیده میشود که مواد را از زمین برمیدارد و فندقها را از برگها و
شاخهها جدا میکند.
همانطور
که برداشتکننده در ردیف حرکت میکند یک سیلندر چرخشی با هزاران دور مواد را به یک
نقاله میبرد. نقاله مواد را در یک وزنده برده و تحت یک فضای قدرتمند خاکهای سبکتر
را فرو میبرد و برگها را از فندقها جدا میکند. فندقهای باقیمانده با یک گاری
که پشت برداشتکننده وصل شدهاست کشیده میشود.
مغز فندق مرغوب باید زیادی ریز نباشد، طعم مناسبی دارا بوده و نیز رنگ زیر لایه ی پوستی آن کرم روشن است.
صادرات عمده فندق ایران
صادرات عمده فندق ایران به کشور های مخلتفی انجام می شود. برای اطلاع دقیق از نحوه صادرات این محصول می توان به شرکت های معتبر و با سابقه در این زمینه مراجعه نمود. این شرکت ها با صادرات محصول با کیفیت و قیمت مناسب همواره در تلاشند تا نیاز بازار های خارجی را تامین نمایند. خرید انواع فندق ایرانی توسط کشور های زیادی انجام می شود.
خرید عمده فندق باپوست
فندق در بازار آجیل و خشکبار به صورت بو داده و با پوست شور مورد معامله می شود. عرضه فندق باپوست می تواند به صورت عمده انجام شود.
پوست فندق در زمان رسیدن دارای دو نوع است که یکی از این دو سبز رنگ است و پس از ازاینکه فندق کاملا رسید به مرور و با گذشت زمان از ان جدا می شود پوست دیگر فندق که به رنگ قهوه ای میباشد لایه دیگری از مغز فندق را تشکیل می دهد و از ان محافظت میکند در تولید اجیل و خشکبار فندق به صورت با پوست و بوداده و بیشتر شور و طعم دار مورد استفاده قرار میگیرد.
پس از شور شدن فندق نیازمند نگه داری و مراقبت در شرایط به خصوص می باشد در غیر این صورت کیفیت و سلامت ان اسیب میبیند و طعم تازه خد را از دست می دهد. فروش ویژه فندق در فصل برداشت صورت می گیرد که شما می توانید انواع فندق خام و ترد را به صورت تازه چین از فندق کاران به صورت عمده خریدارای نمایید.